Пн-Пт - з 9.00 до 19.00 Сб - з 10.00 до 16.00 Нд - вихідний

Серійні киї для більярду або кий ручної роботи?

  • Серійні киї для більярду або кий ручної роботи?

Хороша гра вимагає відповідного інструменту. Тільки тоді більярд стане не просто грою, а повноцінним мистецтвом. Кий - один з найбільш значущих елементів в цій грі. Хороші гравці ставляться до нього з трепетом, а вибирають - тільки усвідомлено.

Дилетант дозволить собі використовувати для гри громадський інвентар, справжній гравець вважає за краще особистий інструмент.

Кий

Серійний кий для більярду або кий ручної роботи - третього не дано. Але навіть в цих рамках простір небувалий. Цей інструмент має довгу історію і таке ж майбутнє, пристрій же його залишається незмінним. Для виготовлення кия використовують різні технології. Найпопулярніші - віденський запив і тюльпан. Вони використовуються і в серійному виробництві, і майстрами.

У якийсь момент вибір кия стає глобальним завданням. На ділі все набагато простіше.

Перша думка «нашіптує» придбати кий ручної роботи, адже для азартного гравця - це як скрипка для скрипаля чи пуанти для балерини, він буквально стає вашим продовженням. Усвідомити нюанси дозволяє час. Уже місяці через два після освоєння більярду хороший гравець в змозі відрізнити якісну роботу від сумнівною. Він завжди відрізнить стоїть інструмент від низькопробного. Відчує його вагу, прокотить по столу, виміряє на око. Для такої оцінки потрібен досвід.

Але як бути, якщо кий купується вперше? Орієнтуйтеся в першу чергу на характеристики: довжина, вага, скручування тощо. І ще - перший інструмент не повинен бути дорогим.

В інтернет-магазині TT Billiard представлений ряд майстрових моделей, ціна яких може зрівнятися з цінником серійного кия. Але вони пропонують і серійні киї хорошої якості. Для початківця гравця - найнадійніший варіант, особливо для дитини. Мастеровой кий з дорогого дерева він зможе придбати трохи пізніше.

Кий ручної роботи

Ексклюзивний варіант за всіма параметрами. Елегантний або екстравагантний, важкий або легкий, короткий або довгий - всі ці параметри замовник вільний встановлювати сам. Але безліч готових моделей надає і сам майстер.

TT Billiard пропонує розглянути киї ручної роботи майстри Батченко:

  • клубний,
  • стріла,
  • граб,
  • венге,
  • класика.

У них різні характеристики, тому вибір тут тільки індивідуальний.

Російська піраміда, пул, снукер

Вибір кия залежить і від гри, в яку ви граєте - російська піраміда, снукер, пул.

Всі вони різні, і вимагають особливого інструменту:

  • для снукера важлива легкість;
  • пулу - тяжкість;
  • російської піраміди ідеальні серійний «Сфінкс» або інструмент ручної роботи.

Інтернет-магазин TT Billiard пропонує всі варіанти кия. Інструмент ручний роботи в інтернет-магазині найчастіше має прийнятну ціну, на це варто звернути увагу.

Схожі статті
Облаштування освітлення більярдного столу
› Облаштування освітлення більярдного столу

Більярд справедливо вважають інтелектуальною та статусною грою. У ній поєднуються азарт та вміння ан...

85 21.02.2024
»
Допоможемо з будь-яких питань