Пн-Пт - з 9.00 до 19.00 Сб - з 10.00 до 16.00 Нд - вихідний

Розміри більярдного столу для пулу

  • Розміри більярдного столу для пулу

Більярд неймовірно популярна гра. Але як би люди не любили цю гру, дозволити у себе вдома встановити стіл може не кожен. На це є дві причини, по-перше, обладнання для гри в більярд дуже дорого коштує, по-друге, габарити у більярдного столу досить значні і встановити його в квартирі не вийде.

Вибір більярдного столу в залежності від розмірів приміщення


Розміри більярдного столу для пулу значні, тому вирішуючи, чи варто його купувати додому, необхідно враховувати цей нюанс. Якщо ви не можете виділити для гри в більярд простір розмірами як мінімум 4 × 5 м, то від покупки столу краще утриматися. В ідеалі для нього необхідно виділити приміщення розміром 5 × 7 м.

Розміри більярдного столу для пулу не настільки значні як для гри в російський більярд. Для гри в пул можна вибрати модель розміром в 6,7,8 і 9 футів. На всіх різновидах столів для більярда є лузи.

Варіанти розміщення більярдного столу в будинку, квартирі або на дачі


Розміри більярдних столів для пулу дозволяють установку практично в будь-якому приміщенні. Але перш ніж привезти його додому або на дачу необхідно ознайомитися з деякими тонкощами вибору.

У більшості випадків в дачних будинках досить місця для розміщення будь-якого більярдного столу, не дивлячись на його габарити.Единою перешкодою для гри в більярд на дачі може стати відсутність опалення. Його установка в неопалюваному приміщенні неприпустима, так як перепад температур може привести до його псування, його може повести.

Ідеальні умови - це температура повітря від 5 до 15 ° С і вологість 80%.

Так як домогтися настільки ідеальних умов на дачі неможливо, столи найчастіше встановлюють в квартирах або будинках. Однак у випадку з квартирою доводиться жертвувати його розмірами, так як не кожна сім'я може віддати цілу кімнату для гри в більярд. В умовах приватного будинку вирішити це питання набагато простіше. 

Допоможемо з будь-яких питань