Пн-Пт - з 9.00 до 19.00 Сб - з 10.00 до 16.00 Нд - вихідний

Як облаштувати приміщення для російського більярду

Облаштовуючи кімнату для більярду у себе вдома, хочеться зробити все ідеально з першого разу. І якщо деякі аксесуари можна докупити згодом або поміняти на більш сучасні, то стіл купується один раз.

В інтернет-магазині TT-Billiard можна вибрати стіл і аксесуари для гри в більярд на будь-який смак, рівень володіння грою і гаманець.

Повноцінно оцінити гру в більярд по достоїнству, можна тільки після гри на якісному, хорошому столі. Від нього залежить чи отримають гравці смак азарту, відгострять свої навички або втратять інтерес через дискомфорт. Більярдний стіл - придбання на довгі роки. І тому необхідно знати всі нюанси, пов'язані з ним.

Як не помилитися при виборі більярдного ігрового столу

Розміри більярдного столу можна вибрати залежно від типу гри:

  1. Снукер - тільки 10 і 12 футів;
  2. Американський пул - розмір столу варіюється від 7 до 9 футів. У таких столів досить великі лузи і порівняно маленькі кулі;
  3. Російський більярд (його ще називають пірамідою) - найпопулярніший і популярний вид більярду в наший країні. Розмір столу для російського більярду може варіюватися в проміжку 7-12 футів.

Основна відмінність російської піраміди від інших видів більярду - розмір куль. Вони трохи поступаються створах лузи, буквально на 0,5-1 мм.

Столи слід підбирати щодо особистих переваг гравця і можливостей кімнати, в якій він буде встановлений. Наприклад, при наявності в кімнаті кутів, колон і інших елементів, які можуть перешкодити замаху, а розміри приміщення для російського більярду обмежені, купуються укорочені киї.

Розмір російського більярдного столу впливає на зручність гри і дозволяє змінювати техніку. На великих столах грають професіонали або завзяті прихильники більярду.

Ті гравці, які тільки починають освоювати гру або займаються більярдом на аматорському рівні, можуть розвинути точність, влучність і різні техніки ударів і на столах меншого розміру (7-9 футів). Досвідчений фахівець інтернет-магазину TT-Billiard готовий підказати, як підібрати розмір більярдного столу для Піраміди, щоб отримати максимальне задоволення від процесу гри.

Для деяких покупців повноцінні столи для російського більярду - питання не тільки зручності, але престижу і принципу. Вибираючи модель і розмір більярдного столу для піраміди, враховується його відповідність інтер'єру. Стіл повинен прикрашати і доповнювати дизайн ігрової кімнати, гармоніювати з обробкою приміщення.

Схожі статті
Інвентар для більярду
› Інвентар для більярду

Більярд - цікава популярна гра, що має серед шанувальників людей різного віку, соціальних статусів. ...

2151 22.10.2020
»
Допоможемо з будь-яких питань